Caravans slopen heel Nederland

Caravans slopen eind campingseizoen

caravans slopenCaravans slopen is een onderdeel van de vele sloopwerken die wij voor u kunnen uitvoeren. Voor ons begint het caravan seizoen als het camping seizoen voor de meeste mensen weer voorbij is. Het slopen en afvoeren van caravans is in de maanden September t/m Maart een van onze hoofdtaken.

Vaak worden we hiervoor benaderd door particulieren die geen zin meer hebben om op de camping te staan, het stageld niet meer kunnen opbrengen of wanneer hun caravan ‘op´ is.

Alle soorten caravans slopen

Wij slopen alle soorten caravans op campings en particuliere terreinen door het hele land en soms gaan we hiervoor ook een stukje de grens over. Zo slopen we ook regelmatig caravans in Belgie en Duitsland.

Wanneer wij uw caravan komen slopen zorgen we ervoor dat er een grote container komt te staan want het vrijgekomen afval van een caravan is vaak meer dan u denkt! Denk bijvoorbeeld aan de inboedel die misschien nog aanwezig is, de binnen en buitenwanden, de vloerplaten, schuur, aanbouw, tegels, etc. Vaak hebben we 1 grote container nodig van 40 m3 en soms ook nog een 10 m3 puincontainer voor de tegels en overig puin. U zult er versteld van staan wanneer u ziet hoeveel afval er nog vrij komt tijdens de sloop van een caravan.

Prijzen caravans slopen

Wilt u dit jaar nog of volgend jaar ook uw caravan laten slopen en afvoeren? Neem dan contact met ons op en wij zullen u een mooie prijs voorleggen. Wij hebben vaste contracten met onze afvalverwerker waardoor wij het afvoer van het vrijgekomen afval vaak goedkoper kunnen uitvoeren dan wanneer u dit zelf zou doen. Vraag dus vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het laten slopen en afvoeren van uw stacaravan, toercaravan, vakantiehuisje of chalet en maak kennis met onze vaste, lage prijzen!