Chalet Slopen

Chalet slopen doen wij snel en goedkoop!

Bent u op zoek naar een caravan sloperij voor het slopen en afvoeren van uw oude chalet, vakantiehuis of zomerhuisje? Wij slopen elke chalet waar dan ook in Nederland! Bij het slopen van een chaletchalet slopen komt meer werk bij kijken dan men denkt en is een chalet slopen over het algemeen een pittige klus.

Net als bij een caravan slopen, beginnen wij bij de te slopen chalet ook met het verwijderen van de inboedel, kasten, banken, bedden, keuken, badkamer, etc. daarna gaan we beginnen met het verwijderen van de binnenwanden. In tegenstelling tot een caravan zijn de wanden van een chalet van hout, zowel aan de buitenkant als ook aan de binnenkant. Als constructie worden er vaak stevige balken gebruikt. Vanzelfsprekend zit er tussen deze dubbele wanden een berg isolatiemateriaal zoals bijvoorbeeld glaswol, steenwol of tempex. Nadat de wanden zijn verwijderd en in de houtcontainer zijn gedeponeerd beginnen we met het verwijderen van het dak.

Op het dak ligt ook vaak dakbedekking / dakleer. Dit moet er eerst afgehaald worden en in een aparte container worden gegooid. Daarna verwijderen wij de houten platen of planken van het dak en gooien ook dit hout als het niet te erg verontreinigd is met dakleer in de houtcontainer.

Nadat de wanden en het dak geheel zijn verwijderd en opgeruimd beginnen we met de vloer. Deze bestaat uit dikke houten vloerplaten en is net als de wanden een dubbele laag met daartussen wederom isolatie materiaal. Er tussen door lopen vaak nog leidingen en elektra kabels die wij eveneens gaan verwijderen.

Als laatste blijft het onderstel oftewel frame over. Net als bij een caravan is dit onderstel van ijzer en zullen we dit in hanteerbare stukken moeten slijpen. Nadat alles is verwijderd, harken we de gehele plaats nog even aan en ruimen we de laatste plukjes glaswol, stukjes hout en andere rommel nog even netjes op en is de hele plaats weer schoon en leeg opgeleverd!

Wat kost een chalet slopen?

Omdat niet iedere chalet hetzelfde is kunnen wij u hier moeilijk vertellen wat de prijs voor het slopen van een chalet precies gaat kosten, dit is van meerdere factoren afhankelijk zoals:

  • Hoe groot is de chalet
  • Is de chalet leeg of vol inboedel
  • Wat ligt er op het dak
  • Kunnen er containers staan nabij
  • Terras, tuin of schuur aanwezig
  • etc

Wilt u weten wat een chalet slopen in uw geval gaat kosten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!