Stacaravan slopen Hoeven

Aan het eind en begin van het jaar krijgen we veel aanvragen binnen voor het sdlopen en afvoeren van caravans. Vaak gebeurt dit omdat men met het kamperen wil stoppen of omdat de gehele camping wordt opgeheven. Wij slopen caravans en chalets door heel Nederland zo ook deze keer: Op een camping in het plaatsje Hoeven moesten we een stacaravan slopen en de gehele plaats schoon en netjes opleveren.

Zoals altijd beginnen we met volledig strippen van de stacaravan, dwz dat we de gehele inboedel eruit halen inclusief vaste kasten, tussenwanden en toilet/doucheruimte. Daarna verwijderen we de zijkanten waarna het dak vanzelf naar beneden komt. De vloer is als laatste aan de beurt en daarna het ijzeren onderstel van de stacaravan. Nog even opruimen en aanharken en klaar is Kalker!

stacaravan slopenWe moesten de stacaravan slopen middels handsloop en hebben uiteraard ook hier al het vrijgekomen afval door middel van containers afgevoerd. We zijn 2 dagen druk geweest met het slopen van de stacaravan.

Weten wat het slopen van een stacaravan, toercaravan of chalet in uw specifieke geval gaat kosten? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende en gratis offerte aan voor stacaravan slopen en maak kennis met onze vaste lage all in tarieven.

[button color=”#” background=”#” size=”big” src=”https://www.caravansloopbedrijf.nl/offerte-aanvragen”]OFFERTE AANVRAGEN[/button]