caravan sloopbedrijf

ZO WORDEN WIJ BEOORDEELD

Lees hieronder de ervaringen en beoordelingen van voorgaande opdrachtgevers. Wij hebben inmiddels honderden caravans gesloopt en weten inmiddels wat er van ons verwacht wordt.

“Uw caravan slopen doen wij netjes en vakkundig, snel en bovendien altijd goedkoper. Wij zijn werkzaam door het hele land!”
by Gerard Hoevers on Stacaravan laten slopen
3 caravans gesloopt
Wat hebben we gedaan: 3 caravans gesloopt
Uitvoerdatum: 10-11-2015
Woonplaats: Wieringerwerf

Wij (3 camping bewoners) hebben gezamelijk de hulp van dit bedrijf ingeroepen bij het slopen van onze caravans. Het ging dus om 3 caravans in total en 2 ervan hadden een schuur en aanbouw. Communicatie verliep soepel en ik kreeg dagelijks fotos toegestuurd via WhatsApp van de vorderingen. Prima bedrijf als je het mij vraagt en ook de prijs is helemaal in orde!

by F. Schutte on Stacaravan laten slopen
Dikke pluim!
Wat hebben we gedaan: onze stacaravan gesloopt
Uitvoerdatum: 18-10-2015
Woonplaats: Uden

Stacaravan netjes en zonder overlast gesloopt, op afgesproken tijden de container gewisseld en er is dan ook niks verkeerds gegaan. Wel hebben ze er een halve dag langer over gedaan dan was gezegd maar dit kwam wellicht door de 2 extra lagen dakbedekking en het slechte weer die dagen.

by Janine Grubbenvorst on Chalet laten slopen
Chalet laten slopen, brandschade
Wat hebben we gedaan: chalet wegens brand gesloopt
Uitvoerdatum: 23-09-2015
Woonplaats: Hoorn

Wij moesten onze chalet laten slopen vanwege brandschade. Alles was zwart verbrand en van de roet en ook had nog een aantal geregend. Het was echt een bende op de camping. Gelukkig hebben deze heren mij keurig geholpen en is alles binnen 2 dagen afgebroken en afgevoerd. Er was echt geen spoortje meer te ontdekken toen ze weg waren. Compliment!

by Peter en Jolanda on Chalet laten slopen
Dubbele chalet gesloopt
Wat hebben we gedaan: dubbele chalet slopen
Uitvoerdatum: 13-09-2015
Woonplaats: Kampen

Wij hebben wegens omstandigheden onze dubbele chalet laten afbreken en de platas moest helemaal kaal worden gemaakt. Ze hebben er 2 volle dagen over gedaan en ben dik tevreden.

by J. Schijndel on Stacaravan laten slopen
Stacaravan laten slopen en afvoeren
Wat hebben we gedaan: stacaravan gesloopt
Uitvoerdatum: 10-09-2015
Woonplaats: Eindhoven

Wij hebben de oude stacaravan van onze vader laten slopen en afvoeren door Kalker. Ook hebben ze een schuur en terras verwijderd. Uitstekend bedrijf om mee te werken.

by Familie de Greep on Caravan laten slopen
Netjes opgeleverd
Wat hebben we gedaan: caravan slopen
Uitvoerdatum: 02-09-2015
Woonplaats: Goes

Wij hebben onze oude caravan laten slopen en afvoeren door dit bedrijf. Keurig netjes conform de afspraak alles gesloopt en schoon opgeleverd.

Ook tevreden over ons werk?

Heeft u onlangs ook uw caravan of chalet laten slopen door ons? Laat anderen weten wat u van ons bedrijf, onze medewerkers en onze werkwijze vindt!