Stacaravan laten slopen

stacaravan laten slopen

Een stacaravan laten slopen

Uw stacaravan laten slopen kan diverse oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat de camping ophoudt te bestaan, u geen zin meer heeft in het kamperen, dat u een leeftijd hebt bereikt waardoor u niet meer naar de camping kunt of gewoon omdat u het stageld niet meer kunt opbrengen. Wat de reden ook mag zijn, u wilt van uw stacaravan af. Wij slopen elke stacaravan waar deze ook maar mag staan in Nederland. Wij werken door het hele land en en in de afgelopen jaren hebben wij al heel wat campings bezocht in Nederland en zelfs in Belgie en Duitsland!

Hoe gaan jullie mijn stacaravan slopen?

Om te beginnen bekijken we eerst uit welk materiaal de te slopen caravan bestaat en hoe dit is bevestigd. Wij slopen de hele caravan middels het zogenaamde handsloop, hetgeen betekent dat er geen zware machines aan te pas komen. Ons gereedschap bestaat uit een koevoet oftewel breekijzer, een sloophamer, schroevendraaiers, diverse tangen en een gezond portie mankracht.

stacaravan laten slopenEerst zullen we de gehele caravan strippen. Dit betekent dat we alles eruit halen, denk aan een keukentje, de vaste kasten en banken, zeil of vloerbedekking, bedden, etc. De wanden van de caravan gaan er daarna als eerste aan. Vaak is de buitenkant van aluminium en is de binnenkant afgetimmerd met hout of kunststof. Ertussen zit isolatiemateriaal zoals bijvoorbeeld tempex, steenwol of glaswol.

Nadat de wanden zijn verwijderd beginnen we met het dak. Vaak ligt er dakleer op wat er eerst afgehaald moet worden. Dit dakleer moet overigens in een aparte container worden afgevoerd omdat dit een zeer moeilijk recyclebaar materiaal is. Dat maakt het meteen ook prijzig. Als het dakleer is verwijderd blijft het aluminium of houten platen over welke wij daarna gaan verwijderen.

De constructie wat het dak op zijn plaats hield is nu aan de beurt. Vaak zijn dit houten balkjes die om de 30-40 cm zijn bevestigd.

Nu rest ons alleen nog het frame oftewel het onderstel van de stacaravan dat grotendeels uit ijzer bestaat. Met een slijptol zullen we dit frame in stukken zagen zodat het makkelijker hanteerbaar is. Waarna ook het frame is verwijderd harken we de laatste restjes afval bij elkaar, trekken we de plek nog even vlak en is uw stacaravan gesloopt.

Wat kost een stacaravan slopen?

Wat de prijs voor een stacaravan laten slopen is, is hier moeilijk te zeggen. U zult begrijpen dat elke situatie anders is en niet iedere stacaravan hetzelfde is. stacaravan laten slopenBelangrijke factoren voor het bepalen van de prijs voor een stacaravan slopen zijn onder andere:

  • Afmetingen stacaravan?
  • Materiaal stacaravan?
  • Inboedel aanwezig?
  • Wat ligt er op het dak?
  • Schuurtje, afdak of aanbouw?
  • Tegels / terras verwijderen?
  • Beplanting verwijderen?

 

Bij het aanvragen van een offerte, die overigens gratis en geheel vrijblijvend is, kunt u bovenstaande zaken aangeven waarna wij de totaalprijs voor het slopen van uw stacaravan kunnen bepalen. Onze prijzen zijn altijd vaste prijzen. Dat is dus wat u uiteindelijk betaald, niets meer en niets minder! Zo weet u vooraf meteen waar u aan toe bent en komt u niet voor nare verrassingen te staan achteraf.

Wilt u weten wat een stacaravan laten slopen in uw geval gaat kosten? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

 

Related Posts

Read More

Caravan laten slopen

Een caravan laten slopen en afvoeren? Caravan laten slopen. U heeft een toercaravan (of stacaravan) waar u…